Cautare

1518 de rezultate pentru "tiberiu filip timisoara" (3.85 secunde)
El era internat de cateva zile la Spitalul Judetean Timisoara, dupa ce suferise un soc septic si un blocaj renal. ... Directorul Spitalului Judetean din Timisoara, Gheorghe Nodici, a declarat, luni, ca medicii se asteptau la decesul jurnalistului, in conditiile in care starea acestuia se agravase.
CFR Calatori a introdus un numar suplimentar de garnituri spre Budapesta si Viena, cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Simeria, Sibiu, Targu Mures si Brasov, pentru a intampina problemele de transport cauzate de inchiderea spatiului aerian, anunta realitatea.net. ... • "Cris" - Timisoara Nord (06.54), Budapesta (10.47);
A inceput Facultatea de Mecanica a Politehnicii din Timisoara, iar in 1990 si-a inceput cariera jurnalistica. A scris la "Gazeta de Vest" din Timisoara, apoi la Oradea a lucrat la Jurnalul de dimineata, Radio Sonvest Oradea si Pro TV.
VIDEO Cele mai noi imagini din avion cu autostrada Arad-Timisoara. ... Aseara au fost publicate pe youtube ultimele imagini cu autostrada Arad-Timisoara, realizata din avion.
Trupa lui Liviu Andries joaca astazi, de la ora 17.00, in deplasare, cu Universitatea Poli Municipal Timisoara, meci din etapa a 15-a a Ligii Nationale, iar sambata, de la ora 18.00, primeste vizita formatiei Benfica Lisabona, in optimile Cupei Cupelor.
Astfel, in perioada 22-30 Aprilie 2015, biletele pentru spectacolele de la Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj si Timisoara sunt mai ieftine cu 40 de procente!
Municipiul Timisoara a fost ales pentru a deveni Capitala Europeana a Culturii in 2021 Timisoara este orasul romanesc ales pentru a deveni Capitala Europeana a Culturii in 2021, a anunțat, vineri, Steve Green, seful juriului, intr-o conferinta de presa desfasurata la sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei.
Magda Marincovici Chiar este un privilegiu sa vorbesti cu doctorul Mihai Gafencu, nefrolog pediatru la Spitalul Clinic de Copii Louis Turcanu Timisoara. ... Avem patru centre Iasi, Cluj, Timisoara, Bucuresti: ... De exemplu, noi la Timisoara avem aproximativ 12, iar la Cluj sunt de zece ori mai mult.
Intre Timisoara si Viena, un drum cu masina dureaza sase ore. ... Care e gustul iernii in Timisoara si care e mirosul lui decembrie in Viena? ... Noaptea aceea a venit acum si in Timisoara, si in Viena.
Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Mehedinti au descins, duminica dimineata, in 30 de locatii - 13 in localitatea Strehaia, noua in județul Hunedoara, patru in Cluj, trei in Timisoara si una in județul Arges.
Joi 15 noiembrie, Celelalte Cuvinte va sustine un concert la Arad, iar in ziua imediat urmatoare, vineri 16 noiembrie, la Timisoara. ... In ziua imediat urmatoare, gazda primitoare va fi Setup Venue & Club din Timisoara.
Atunci cand s-au decis sa infiinteze trupa DESANT, timisorenii Alex Anka - voce, Tiberiu Saulescu - chitara, Alin Achim - bass, Vlad Toma - clape si Mihai Dobrescu - tobe isi doreau doar sa cante asa cum le cere inima.
Emanuel Copilas, Ph.D Facultatea de stiint;e politice, "Universitatea de Vest" Timisoara; ... Victor Neumann, Facultatea de Litere, Istorie si Teologie a Universitatii de Vest din Timisoara, director (din 2008) al Scolii Doctorale Internationale de Istorie Conceptuala "Reinhart Koselleck" din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara;
In calitate de sef al Comisiei de eliberari conditionate, timp de 2 ani el s-a opus ca luptatorul anticomunist Iulius Filip sa fie eliberat din detentie.
statul roman, Ministerul Apararii Nationale, UM 01024 Timisoara, Parchetul Militar Timisoara, Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie, Ministerul Administratiei si Internelor, Compania de Pompieri Petrosani, Judecatoria Timisoara, Tribunalul Timis, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, Judecatoria Zalau, Tribunalul Salaj, Curtea de Apel Cluj, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj, Curtea de Apel Bucuresti, Inalta Curte de Casatie si Justitie, Tribunalul Bucuresti, Ministrul Justitiei, Consiliul Superior al Magistraturii, Presedintia Romaniei si Guvernul Romaniei.
Vlad Speriusi, seful PNA Timisoara, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca este posibil ca fostul demnitar sa fi sprijinit gruparea infractionala care a prejudiciat Electrica Banat cu peste 200 miliarde de lei vechi.
Vlad Speriusi, seful PNA Timisoara, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca este posibil ca fostul demnitar sa fi sprijinit gruparea infractionala care a prejudiciat Electrica Banat cu peste 200 miliarde de lei vechi.
In 1958, Barbutiu, care avea atunci 29 de ani, a fost mutat la Timisoara, la regimentul de vanatoare-interceptare. ... Dirijat de punctul de comanda de la sol, s-a dus in jurul tintei, l-a interceptat, dupa care au zburat amandoi in formatie, urmand sa vina acasa, pe aeroportul din Timisoara.
FARCAS) Inainte de miezul noptii, intre 13 si 14 august 1991, un avion de pasageri IL-18, care zbura de la Bucuresti la Timisoara, avand la bord doar echipajul de 9 persoane, anunta prin radio ca a inceput sa coboare, pentru aterizare pe aeroportul din Timisoara.
In 1958 Barbutiu a fost mutat la Timisoara, la regimentul de vanatoare-interceptare. ... La terminarea exercitiului, cei doi zburau in formatie, spre aeroportul din Timisoara.
google-analytics.com